Home > Privacybeleid

Algemene voorwaarden

Energielabel Checker is onderdeel van 4offertes.nl BV en als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63042304.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op aanvragers van intakegesprekken op de website www.energielabelchecker.nl.

1. Het controleren van het energielabel van een woning is geheel kosteloos. Selecteert de gebruiker een energieadviseur voor het opleveren van een energielabel, dan zal deze energieadviseur de kosten voor het energielabel rechtstreeks in rekening brengen bij de gebruiker. Dit proces vindt buiten Energielabel Checker om plaats. Energielabel Checker heeft geen inzicht in / is in geen enkele vorm betrokken bij dit proces.

2. Kosten voor een energielabel worden nooit voldaan aan Energielabel Checker. Energielabel Checker is zelf geen energieadviseur en toont enkel de beschikbare energieadviseurs in de directe geografische omgeving van de gebruiker.

3. Bij het selecteren van een energieadviseur, wordt de aanmelding rechtstreeks verzonden naar de energieadviseur. Energielabel Checker heeft geen inzicht in de persoonsgegevens en/of aanmeldingen die worden gedaan via de website. Energielabel Checker functioneert enkel als controlemiddel voor energielabels van woningen, zonder opslag van persoonlijke gegevens van gebruikers.

4. Energielabel Checker kan door de aanvrager niet direct of indirect aansprakelijk worden gesteld voor materiƫle en/of immateriƫle schade veroorzaakt door een energieadviseur waarmee een aanvrager in contact is gekomen naar aanleiding van de functionaliteiten / diensten van Energielabel Checker. Energielabel Checker toont de beschikbare energieadviseurs in een regio, zonder verder zicht op of verdere inmenging in het contact dat volgt uit de diensten van Energielabel Checker.

5. Energielabel Checker heeft het recht om deze algemene voorwaarden zonder aankondiging te wijzigen.